Selecteer een pagina

Jij bent Zelf het Geluk dat je zoekt

Je grootste kracht is simpelweg jezelf te zijn. Je ware zelf.
De weg naar binnen vraagt moed.
Ik help je door je te begeleiden op deze reis. Ik help je om je eigen weg te vinden.
Pas als je loslaat wat niet bij je past, schep je ruimte voor jezelf.
Maak je daden sterker dan je woorden en je dromen groter dan je angsten.
Volg je hart in alles wat je doet. Dit is jouw leven.

Hoe helpt mijn coaching jou?

Mijn coaching is energetisch. Samen met jou maken we de reis naar jouw onderbewuste. Daar waar opgekropte energie opgeslagen is die jouw leven verzwaard en bemoeilijkt. Je bent daar nooit alleen, ik ben bij je. Het is geen mentale oefening, maar diep energetisch werk op een niveau waar je zelf nooit komt.

Tijdens de sessies voel en doorvoel jij wat je onderweg tegenkomt.

De innerlijke beweging die je hiermee maakt, zorgt ervoor dat energie in beweging wordt gezet.

Die beweging ruimt jouw ballast op, waardoor je innerlijke rust hervindt.

Er zijn twee mogelijkheden: ik kan je helpen middels losse sessies of  we maken een volledige reis doorheen alle lagen van jouw innerlijk zijn. Daarnaast bied ik binnenkort een InspiratiEbook aan.

Thuiskomen in jezelf 

Losse sessies op basis van een intake. 

Je kunt je bewust op een thema richten. Het is nog steeds een innerlijke reis, maar het is een eendagsreis met een neutraal vertrekpunt naar de diepste laag die we op dat moment kunnen bereiken. In afstemming met het punt waar jij staat, komen we uit bij wat er op dat moment nodig is.

Op basis van de intake bepalen we samen aan welke thema’s je aandacht wil geven en welke oefeningen daarbij voor jou kunnen werken.

Ik geef je altijd van tevoren een inschatting van hoeveel sessies ik denk dat zinvol zijn, op basis van wat we tijdens de intake bespreken. Er is ruimte om hierin je eigen kaders te scheppen.

Investering € 350,- per sessie van 1,5 uur.

Spirit Power Traject

Voor be-Zielde mensen die hun eigen Licht willen ontdekken. Dit unieke programma brengt je thuis in jezelf: jij in jouw kracht, hoofd en hart in balans, innerlijke rust en de basis voor zuivere intuïtie.

Ben jij klaar om dé stap vooruit te zetten in je persoonlijke groei en jezelf vrij te maken van de ballast die je tegen houdt?

Dit traject is in het bijzonder geschikt voor ondernemers die ervaren dat het vastzitten in hun eigen ontwikkeling de groei van hun onderneming in de weg staat. 

Investering € 4000,- voor 14 wekelijkse sessies van 1,5 uur. 

InspiratiEbook

Het Ebook is op dit moment in de maak. Het wordt een verzameld werk van inspirerende quotes, afbeeldingen en kleine oefeningen.

Wil je op de hoogte blijven van de publicatie datum? Schrijf je hier in voor de mailinglijst.

Zodra het leverbaar is, kun je het voor €24,95 bestellen.

Wil je kennismaken? 

Wie en wat ik ben is minder van belang dan wat ik voor jou kan en mag betekenen. Al in mijn jeugd begon mijn zoektocht naar zin en doel van het leven.

Bijzondere leermeesters kruisten mijn pad. Telkens op hun manier dichtbij de Bron. Ik groeide. Mijn mogelijkheden ook.

Ik ben een Mensenhelper. Geloof heilig in de Essentie voorbij de Vorm. De theorie en de praktijk zijn externe leermeesters. Maar in het ervaren van het leven schuilt begrip en wijsheid. Die heb je al in je vanaf je geboorte. Je kunt er alleen op dit moment niet meer bij. Daardoor voel je je verloren.

Ik help je weer ontdekken wie je werkelijk bent en wat je écht wilt. Ik maak graag kennis met je om af te stemmen of ik iets voor je kan betekenen.

Patrick Mundus - Mensenhelper - Life & Spiritual Coaching

Eerlijkheid, openheid en vertrouwen zijn essentieel voor de begeleiding die ik bied.

De begeleiding is op maat, heel persoonlijk en intensief. Vanuit het hart, puur en diepgaand, zonder mentale technieken.

Ik woon in Spanje, dus we praten via Skype of Zoom.

Mijn leven voelt wezenlijk anders

Het VIP Spirit Power Traject is een aanrader voor iedereen die nuchtere spiritualiteit in het leven van elke dag belangrijk vindt. Het verrijkt je als mens op zowat elk vlak.

Bianca van de Stadt, bedrijfsadviseur & coach, www.puurpraktisch.com

Patrick is een fantastische coach.

Zijn zachte manier en ondersteuning hebben me enorm geholpen. Ik had niet gedacht dat zoveel positieve verandering mogelijk was voordat ik mijn sessies begon. Patrick heeft met alles geholpen. van vroeg opstaan tot het vinden van de juiste clietnen en het werklijke in en van mijn leven.